4.3.2011

do it like a dude

Koulussa pidettiin tänään semmonen tunti, jossa entiset vaihto-oppilaat kerto niiden vuodesta ja sen aikasista fiiliksistä. Se oli oikeesti tosi kiva kuulla, että miten niillä oli mennyt kavereiden hankinta ja mitä ne oli tehnyt vapaa-aikana. Siellä oli ainakin 5 USA:sta, yksi Ranskasta, yksi Espajasta, yksi Japanista ja yksi Saksasta. Vaikka siel oli muutama, jotka ei kovin innokkaasti kertonu siitä vuodesta, niin silti fiilis on mulla edelleen kyl tosi korkeella. Enää 6 kuukautta!

Sain keskiviikkona vihdoin vietyä sen "vapautus koulutyöstä"-lomakkeen sille vararehtorille. Nyt kuulemma mun pitää saada joku lupa et pääsen lähtemään. Luulin et se on vaan tolla selvä :D Toisaalta eiköhän kaikki pääse lähtemään ketkä haluaa, et toi on vaan tommonen muodollisuus.

Muuten, pikaisten laskelmieni mukaan tän vuoden ykkösistä ois meidän koulusta lähössä ainakin 10 ihmistä (enkä ees tunne kaikkia ykkösistä eli varmasti niitä on enemmänki). Eniten on selkeesti lähdössä jenkkeihin, mutta on siellä muihinkin lähtijöitä esim; Chileen, Argentiinaan, Uuteen-Seelantiin, Italiaan ja Itävaltaan.
Ihan mahtavaa, ei tartte tulla yksin sinne -95:sten keskelle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti