24.5.2011

se on loppu nyt

166
Sain viimeset pistokset tänään. Kävin ottamassa jäykkäkouristuksen tehosterokotteen ja polio 5:sen. Huh mikä fiilis, ei enää rokotuksia! Jes!
Samalla kun olin terkkarissa varasin myös hammaslääkäri ajan. Järkevämpi mennä täällä ilmaiseksi, kun maksaa aivan liian suuri summa esim. reiän paikkaamisesta Jenkeissä.
Nyt oon ilonen. :-)

# Oon miettinyt, että voisin luoda tälle blogille sähköpostiosotteen, jonne voisi lähettää kysymyksiä tms. jos ei halua julkaista niitä blogin kautta tai iha muuten vaan haluaa lähettää postia. Mitäs mieltä? Jos on kiinnostusta, niin pistäpä postaukseen kommenttia.

## Toivottavasti kukaan ei luule tämän sähköpostiosote-homman takia, että tiedän (tai luulen tietäväni) kaiken näistä vaihtojutuista tai että pidän itseäni jotenkin "ammattilaisena". Koska se ei todellakaan pidä paikkaansa. Haluan vaan jakaa kokemuksiani ja auttaa niiden avulla niitä, jotka ovat samassa tilanteessa. :-)

2 kommenttia:

  1. Tee ihmeessä osote! mulla on ainaki tosi paljo kysyttävää et mite menny sulla nää kaikki jutut ku musta tuntuu et omalla kohalla menee vähä heikosti kaikki :'D

    VastaaPoista
  2. haha, täytyy katsoa mitä saan aikaiseksi :-) mutta kiva jos innostusta löytyy!

    VastaaPoista