23.7.2011

nyt tapahtuu paljon ja äkkiä

Otin eilen oikeuden omiin käsiini ja soitin STS:n väelle kyselläkseni lentotietojani. Siellähän ne olivat, ja täytyy myöntää, että niiden kuuleminen oli aika järkytys. Mun lentoni kohti New Yorkia lähtee jo 4.8. eli 12 päivän päästä! En voi kieltää, ettei pienoinen paniikki olisi iskenyt, sillä mikään ei ole vielä valmista.

En ole edes ajatellut pakkaamista (Aliisa on kuitenkin kilttinä luvannut tulla auttamaan mua), tuliaiset ovat ostamatta - kuten myös matkalaukku!, läksiäiset pitämättä, ja muutenkin mun henkinen prosessointi on vielä käynnissä.
Otin eilen kävellessäni kohti kamppia puhelimen käteeni ja aloin soittaa sukulaisia läpi kertoakseni uutiset. Reaktiot olivat suurinpiirtein samat kuin mulla...

päivät
Tänään katsoin sähköpostiin ja siellä olivat tarkempaa infoa lennoista. Kerron tässä muutaman faktan:
 • Lentoni lähtee kahdeksalta aamulla Helsinki-Vantaan lentokentältä 4.8.
 • Lento New Yorkiin on Lontoon kautta, ja siellä mukaan tulee saattaja
 • New Yorkissa ollaan viikko, jonka jälkeen lähden kohti Dallasia 11.7. klo 11:00 Washingtonin kautta
 • ... eli viikon aikana vierailen yhteensä kuudella eri lentokentällä
Sähköposti sisälsi myös läjän lentokenttien karttoja, maahantulolomakkeita ja ties mitä kaikkea - en ehtinyt katsoa niitä kuin pintapuolisesti. Tutustun niihin lähemmin huomenna ja jaan lisätietoja myös tänne :-)

Semmoista vielä, että nähtiin Nellin kanssa keskiviikkona ja keskusteltiin pitkään vaihtoon lähtemisestä (me Texas-tytöt). Kysyin sitten samalla, että pitäisikö siihen aluevalvojaan ottaa yhteyttä aikaisemmin. Nelli oli kuulemma jo niin tehnyt, joten päätin kirjoittaa area rep:lle samana iltana. No, eihän mun tarvinnutkaan, koska mukavan oloinen nainen oli lähettänyt sähköpostia aiemmin päivällä. Hän vakuutti, että häneltä voi kysyä mitä tahansa - esimerkiksi pakkaamisesta. Taidankin lähettää hänelle heti huomenna viestiä!

9 kommenttia:

 1. heeei! mä lennän sunkaa samana päivänä! :)

  VastaaPoista
 2. mahtavaa! :-) nähdään lentokentällä ;)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi, pääset tonne nykiin! itellä jää kokematta ku koulu alkaa nii aikasi :( ja lento jo 30.7 ni vähä hirvittää muaki :'D

  VastaaPoista
 4. Nora!! Meijän pitää nähä viel ennen ku lähet!! Puspus tulee ikävä <3 :))

  Rihkupihku <-- blogger vammas :DD

  VastaaPoista
 5. Jasmine: oi apua, sulla on enää muutama päivä! toivottavasti kaikki menee sulla hyvin :-)

  rihkupihku: todellakin! katotaan jos saan järkättyy jotain going away juttui. :)

  VastaaPoista
 6. oij helmi:) uskoisin että sulla tulee olee aiva sairaan kivaa siellä toisella puolella maapalloo! ÄÄ ihan kateelline.

  VastaaPoista
 7. mä kyllä toivon sitä myös :))

  VastaaPoista
 8. Oi vitsi - nyt kyllä jännittää sun puolesta! :D kyllä ne lennot menee varmasti hyvin :) Kai sitten tulee New Yorkistakin postausta yms? Otatko läppäriä tai jotain mukaan sinne? :) Vähän jännä kyllä että ilmoittivat näin myöhään noista lennoista, vaikka sekin tais kyllä olla sun oma-aloitteisuuden ansiota että sait tiedot ylipäänsä nyt :D
  Ja tosiaan laittele niistä kaikista papereista mitä sait nyt sähköpostissa ni postausta jos viittit :)

  Tsemppiä matkaan! ♥

  ps. et kyllä usko miten aloin hymyillä idioottimaisesti kun luin tän postauksen, tuli niin hyvä mieli sun puolesta! (vaikka vähän järkytys taisi olla noin aikainen lentopäivämäärä :D)

  VastaaPoista
 9. new yorkista tulee kyllä postaus, ja voinhan mä noita äsken sähköpostissa tulleita papereitakin kuvailla :-)
  ja kiitos, ihana kommentti :-)

  VastaaPoista