3.8.2011

pakkauspaniikki

Onnistuin eilen aloittamaan pakkaamisen - eli levitin kaikki kamat olohuoneen lattialle.

003
Ladies and gentlemen: Noran tavarat!
006
Otan pari sanakirjaa messiin, ihan vain alkurupeaman tueksi. Demi-kalenterin ostin sen takia, että on kiva kirjata muistiin tän vuoden tapahtumat. Sophie Kinsellan uusin kirja on lahja serkulta - mahtavaa lentokonelukemista! "Parempia kuvia"-kirjan otan mukaan, koska sain pari viikkoa sitten uuden järkkärin ja opettelen käyttämään sitä tulevana vuotena. Valkoinen kirja on mun tämän vuoden päiväkirja. Siihen aion kirjoittaa kaiken mitä päässä pyörii, ja säästän sen, jotta voin lukea sitä vanhoina päivinä. Ja lopuksi läjä kirjepaperia.
010
Oh yes, clothes.... Tää oli koko homman vaikein osuus. Mitä vaatetta mukaan? No, olen päätynyt seuraaviin: kaksi mekkoa, joista yksi vähän soveliaampi kirkkoa varten, farkut, hame, kolmet shortsit, 13 paitaa (hups), hippiliivi, kaksi ohutta neuletakkijuttua, yksi vähän lämpimämpi takki, kolmet bikinit, verkkarit, juoksuhousut ja paljon alusvaatteita. Oon aika ylpeä itestäni atm.
012
Äiti on kerännyt kaikki tärkeät (ja vähemmän tärkeät) paperit yhteen kansioon. Tossa niitä on helppo kantaa. :-)

Vielä puuttuu ipod lataamatta ja muutama pikkuhomma on vielä tekemättä, mutta sitten kaikki on valmista. 16,5 tuntia....

4 kommenttia:

 1. ihan kiinnostaa että piditkö jotain läksiäisiä?:) sulla on muuten mielenkiintoinen blogi, jään innolla odottamaan tulevia postuaksia usasta:)

  VastaaPoista
 2. ano: juu pidin läksiäiset maanantaina, pistän muutamat kuvat blogiin vielä myöhemmin tänään. :) ja kiitos!

  VastaaPoista
 3. Sulla on _IHANA_ blogi, miks en voi liittyy lukijaks.. Siin lukee lukijat ja sitte väri on vaa valkonen..

  VastaaPoista
 4. ano: voi kiitos! :) en tiedä, jos päivität selaimesi niin toimisikohan sitten?

  VastaaPoista