29.12.2011

toiveita

YLI sadan lukijan kunniaksi aion toteuttaa toivepostauksen, eli heitelkaas toiveita mita haluisitte mun kuvaavan/kertovan. Se voi olla mita tahansa maan ja taivaan valilla. En anna mitaan aikaa, alan toteuttamaan toiveitanne sitten kun niita on tarpeeksi. 

Ja nyt sitten heitelkaa jotain niin ei ole noloa mulle :--)

045

13 kommenttia:

 1. Näetkö jo unesi englanniksi ;-)?

  VastaaPoista
 2. Tee postaus siitä et minkälaisia vaatteita nuoret käyttää ja muutenki mikä on sie in ja mikä out?

  VastaaPoista
 3. Olis siistiä saada kuvia sun koulusta ja kavereista :) Just joku kouluaine postaus olis kans kiva, missä kertoisit enemmän vaikka sun oppitunneista ja näin :)

  VastaaPoista
 4. kuvaile sun asuinaluetta, taloa, koulua yms ja laita kuvia niist tänne! :) samalla ku kerrot vähä ;)

  VastaaPoista
 5. asunto, huone jne. Sit sun päivittäinen rýtmi. Mitä teet aamulla, mihin aikaan heräät jne?=)

  VastaaPoista
 6. Must ois kiva tietää et ootko saanu paljon uusia kavereita ja mite hyvi ihmiset otti sut vastaa. Tultiiko esim. koulussa puhumaan yms. :) Oon nimittäi ite lähössä ens vuonna jenkkeihi ja pelottaa vähä et saanko/löydänkö yhtää kavereita tai ihmisiä joitte kanssa voi viettää aikaa :o Nii ja sit ois kiva tietää et mitä teet vapaa-ajallas ja just sitä tavallist arkee siellä :))

  VastaaPoista
 7. Koulusta olis just kiva tekstii ja kuvii ja sit siitä mikä on ollu vaikeet ja mikä sit helpompaa vaihtovuoden aikana (:

  VastaaPoista
 8. tee postausta sun normipäiväst :) ja vaik siit et miten selviit kriiseistä jos niit tulee :-)

  VastaaPoista
 9. ota videoita esim päivästäs !

  VastaaPoista
 10. Tee just jostai että millasia vaatteita nuoret siellä käyttää, mistä ostaa vaatteita? Ja vaikka jostain wallmartista :--D jos lähelläs on joku ja käyt joskus siellä. Sun huone siellä!

  VastaaPoista
 11. Toivoisin, että kertoisit myös esimerkiks siitä, että millasia pojat siellä on?:) olis kiva myös kuulla lisää sun host perheestä ja siitä kuinka luonnolliselta englannin puhuminen jo tuntuu? Olisi kiva kuulla myös miten pidät yhteyttä kotiväkeen Suomessa. Blogisi on upea!

  VastaaPoista
 12. eikö sua harmita ollenkaan, että kun tuut takas oot vähän niinkun yhde vuoden samanikäisiä kavereita perässä, siis koulussa ?

  VastaaPoista