17.2.2012

improvement

Mun elamahan taalla pyorii siis, kuten useasti jo mainittu, tenniksen parissa. Viime aikoina mun kehitys on kuitenkin alkanut nakymaan, silla meika on mennyt ja voittanut palkintoja! Tulin justiinsa takaisin turnauksesta (jonka takia saatiin skipata koulua!) kadessani consolationin ensimmainen sija! Ihan mieleton fiilis voin kertoa.
Parasta on kuitenkin se, etta valmentaja, Kenny, mom, ja mina itse ollaan huomattu mun taitojen parantuminen. Mikaan ei merkitse niin paljon kuin se, etta mom on ottamassa kuvia ja pelin jalkeen valmentaja kehuu meidan pelia. Mikaan ei voi tuoda mun mielialaa alas nyt.

047
048
Nama kuvat ovat viime viikon turnauksesta, jossa pelattiin Michellen kanssa tyttojen b-tason nelinpelia ja tultiin toiseksi! Mun ihka ensimmainen mitali, joten olin niin innoissani.
012
015
Nama kuvat ovat talta paivalta, kun tultiin Consolationissa ensimmaiselle sijalle. Consolation tarkoittaa sita, etta turnauksessa haviat ensimmaisen pelisi ja joudut ns. "haviajien" sarjaan ja pelaat noin nelja pelia tavallaan kolmannesta paikasta. Eli mina ja Michelle ollaan the best of the losers. Mutta hei, silti pokaali ja papukaijamerkki!

PS. Huomaatteko mun polvitukirajan??

4 kommenttia:

 1. Ihan huippua lukea näitä sun blggauksia. Itelläki nyt ihan vaitarikuume tullu lukemisen jälkeen! :D Ihan hirveesti oot ruskettunukki! Uskaltaisimpa itekki lähtiä sinne! :) Nauti ku oot siellä, se on ainutlaatuista ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! onhan tota varia tullut vahan pintaan pakostakin. ja minahan nautin! :>

   Poista
 2. Hienoa Nora! Oon niin ylpeä.. <3 :) ps. Meidän husband on nyt kahtena peräkkäisenä perjantaina pistäny mulle viestiä. Vaikee nähä sitä ilman sua : D Oon tottunu meidän trioon. Mut kohta me päästäänkin sitten taas piknikkiin ihmettelemään miten se on taas kasvanu.. : D J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voooi kiitos :) ja pakkohan nyt a:ta on nahda hassu tytto, mutta tottahan se on, ei se oo samanlaista, jos ei oo kolmen kopla paikalla. haha kylla, enaa vajaat 4 kk. :>

   Poista