15.2.2012

rakkauspaiva

Tanaan kouluun saapuessa ensimainen asia minka nain oli jattimainen nallekarhu, jota joku tytto kantoi. Hyvaa ystavanpaivaa siis!

055
Koulussa oli siis muutamia ystavanpaiva juttuja. AP Litin tunnilla jokaisen piti kirjoittaa muutama kohteliaisuus jokaisesta, ja saadaan huomenna tietaa mita kaikki kirjoitti. Joillakin oli menny taa ystavanpaiva vahan ylitse, musta se hehtaarin kokoinen nallekarhu on vahan liikaa :-D
062
Kotona mom oli kirjoittanut vessanpeiliin huulipunalla "minakin rakastan sinua" ja kaikkea muuta kivaa. :-)
075
058
Kenny jakoi tennisjoukkueelle sen ite tekemia oreo-palloja ja McKenzelta sain tikkarin. Sain muutamalta muultakin karkkijutun, joten en jaanyt ihan tyhjinkasin :-D
149
Mulla ei ollut mitaan ystavanpaiva deittia monestakin syysta. Ensinnakin siksi, koska mua ei taa ystavanpaiva oikein jaksa innostaa - johtuneeko mun Suomalaisuudesta? Vietin kuitenkin pari tuntia kentilla yhden kivan kanssa, niin ehka se lasketaan :-)
Andrew, kaksi-vuotias cutiepie, joka on siis Kennyn veljenpoika (eli minunkin) oli tehnyt meille kortin ja huuteli "Happy Valentine's Day":ta ympari taloa. Han oli tavallaan mun Valentine :-)


Mun ja Dinahin teemalaulu talle paivalle!

14 kommenttia:

 1. sulla on ihana hymy :)

  VastaaPoista
 2. upee blogi sulla ja oot kaunis ku mikä!!:)
  käy tsiigaa munki!

  http://pieceoflife-milla.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaa voi kiitos! :>
   ja kayn tsekkaamassa!

   Poista
 3. Oot niin älyttömän hienon näköinen tossa kuvassa!

  VastaaPoista
 4. aaw söpöjä kuvia! (: oot tosi kaunis!
  nii ja oliha valentine's dayn ohella se forever alone day :D lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :> ja no toivottavasti ei nyt ihan _forever_ alone :>

   Poista
 5. hyvää ystävänpäivää rakas <3
  t: U.K.K (toivottavasti tajuut)

  VastaaPoista
 6. Heij voisitko tehä postauksen siitä sun asuinympäristöstä. Kodista jne. Ja sitten hei vielä oisko mahollista, että tekisit videopostauksen vaikka sun kavereista siellä! Semmonen missä vaikka ne vaihtarit vois kertoa ihan vähän vaan itsestään tai jotakin =) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kodista ja ymparistosta on tulossa postausta lahiaikoina, ja videopostaus mun paivasta on jo tekeilla (pienet tekniset vaikeudet on hieman hidastanut sita. joten stay tuned!!

   Poista
 7. ihana kuva susta ja tosta andrewista!! :---)

  VastaaPoista