4.3.2012

you hoped for: surroundings

Sain vihdoinkin kasattua tan postauksen, jota toivottiin paljon. Asun siis pienessa kylassa, jossa asuu semmoiset 3000 ihmista - valilla se ei kylla tunnu silta. Musta kylla pelotellaan silla, etta 'pienessa kylapahasessa' on vaikea asua, jos tulee paakaupunkiseudulta; itse en ole tata kokenut. Musta on oikeastaan tosi kivaa asua taalla, koska ymparisto on niin erilainen. Tykkaan raikkaasta ilmasta, luonnosta ja turvallisuudesta. Tykkaan myos siita, etta taalla voi liikkua vapaasti - tenniskentat on viiden minuutin paassa :--)

KOTI SISALTAPAIN:

003
Mun huone! Tykkaan huoneestani tosi paljon ja rakastan mun sankya! Se on ihanan iso ja pehmea. Mmmmmm......016-tile
Muutama kuva talon sisapuolelta. Meian kamppa on kaksikerroksinen ja ihan mukavan kokoinen.
Ps. Isi, kato toi screeni mika meil on!

LAHIYMPARISTO:

066
Talo ulkopuolelta. Tykkaan meidan kodista ihan hirveasti. Se on juuri sopivan iso :-)
027
Takapiha, joka on myos nakyma mun huoneesta. Tossa pikkumokissa asuu meidan koira, kana ja ankka. :-D127
Koulu, ja ylapuolella kuvia koulumatkasta.
148
085
Jalkapallokentta ja niin monesti kuvatut tenniskentat.
135

OSTARI: 
 
Meian lahin ostari on noin 15 minuutin ajomatkan paassa. Sielta loytyy muutama tosi hyva kauppa, kuten Victoria's Secret, kymmenisen vaate- ja kenkaliiketta, yllattavan vahan ruokapaikkoja (ulkopuolelta loytyy tosin enemman) seka kirja-, lelu-, ja "hygienia"kauppa. Vaatekaupoista valittavana on mm. Hollister, Aeropostale, American Eagle, muutama pienempi liike, seka mun lemppariksi noussut Pac Sun, jonka hintaluokka lahentelee Ginan ja Onlyn tasoa, mutta josta loytyy trendikkaita ja kivoja vaatteita. Forever21 ei valitettavasti (tai no, aidin onneksi, hehe) loydy meidan ostarilta, mutta sekin on tuossa tunnin paassa.

010
Rakastan tota, vaikka meikan budjetti ei ihan sovikkaan tuonne.
014
020
Journey's myy Converseja, Vanseja ja muita kenkia, seka "asenne"-paitoja. Mahtava liike.
023
Meikan lempikauppa! Alapuolella on muutamia kuvia sisapuolelta, niin saatte kasityksen mita siella oikein myydaan.

013
033
Starbucks loytyy ostarin ulkopuolelta, mutta kirjakaupassa on kahvila, jossa ne myy Starbucks tuotteita aka kayn aina siella.
045

LEFFATEATTERI:

Taalla on kolme leffateatteria: yksi lahempana, yksi kauempana ja ostarin elokuvateatteri (missa kukaan ei kay, koska se haisee ja on allottava). Valikoima on vahan koyhempi kuin Helsingissa, koska toi lahikaupunki on paljon pienempi kuin stadi. Tarkeimmat elokuvat on valikoimissa kuitenkin.

204
209

# Noyrimmat anteeksipyyntoni postauksen joidenkin kuvien laadusta (kiitos blogger!), seka siita, etta postausvali oli nain pitka. Sori muruset!

15 kommenttia:

  1. yääh, haluan niin vaihtoon! saa nähä miten käy.. :-D

    VastaaPoista
  2. tykkäsiiin kovasti tästä postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon:> mukava kun tykkasit :>

      Poista
  3. jee oon oottanu et tulee uutta postausta! :------) ihania kuvia, sun huone on IHANA! :D ja tosi kivan näköne talo ja muutenki kivan näköst seutuu(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tassahan tulisi! Mina, huoneeni ja ymparisto kiittavat:>

      Poista
    2. aws oot nii sulone :D:D<3

      Poista
  4. Oioi, nyt tuli kunnon himo saada tietää minne mä tänä vuonna vielä päädyn :-D oon siis lähössä nyt 2012 vaihtoon Jenkkeihin, näitä kuvia katsoessa tuli kyllä pikkunen kateus haha! Sun huone on ihana, ja muutenki kuvat oli tosi hienoja :)

    Postaile taas pian! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi, onnea vaihtovuodellesi! ja kiitos paljon! yritan saada tuota videopostausta kasaan - blogger ei vaan millaan suostu yhteystyohon....

      Poista
  5. nämä pitkät postaukset ja ne joissa on paljon kuvia on parasta luettavaa! enemmän näitä!:)

    VastaaPoista
  6. jippia jee Nora!! oot tosi ruskee (epsitä!!!) niil näyttää olevan aik vähä huonekaluja...? jännäää... voisit ehdottaa noille vaatekaupoille, et laajentais Suomee!! se olis kivaa :) mukavan näköstä siel näyttää olevan! I miss u! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihan tarpeeksi taalla on huonekaluja, ja voisin kylla ehdottaa varsinkin tolle Forever21:lle, etta keskustas vois heittaa muutaman hoo amman veke ja pistaa tilalle kunnon jenkkikamaa.

      Poista
  7. Pitkät postaukset on just parhaita! Ihana blogi, nätti tyttö, míelenkiintoinen, kivasti kirjoitettu ja ilolla luen tätä aina! =) ja tää postaushan oli siis ihan mahti! : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, piristit iltaani :>

      Poista